BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 15, 2009

Aku Balik Malaysia Yeahhh!!!

Esok aku akan balik malaysia.. Sum1 yang beriya-iya meminta untuk aku balik ke malaysia dan bercuti di tanah air. ahakss.. siapa lah budak tuh ekk? hikhik. Alhamdulillah semua sudah di uruskan. Cuma tinggal untuk aku balik meninggalkan bumi anbiya jak.

Mulanya memang aku tak menjangkakan semua ini.. ya lah kan dah set awal-awal nak bercuti kat mesir jer tahun nih. Tapi bila dah ada orang yang sanggup sponsor untuk aku balik tuh, aku tak mau lepas peluang.haha thanks so much sayang...

Esok aku akan berlepas menaiki pesawat MAS
2428. Tu nombor bertuah tuh hahah.. Hep hep..jangan nak amik number tuh pulak.. cepat jer tangan korang nak tulis number tuh ekk.. Nak gi amik number ekor lah tuh hahaha...PERINGATAN!!! Judi adalah haram.(iklan ditaja oleh jabatan kesihatan Malaysia.. eh eh silap.. Jabatan Agama Malaysia) adehh...Dan aku berdoa aku akan berjumpa dengan insan-insan tersayang di malamnya nanti. Terasa amat rindu dengan kalian. Buat yang tersayang..thanks ekk bagi kapal nih tuk aku balik hahaha...

Nih la gambar kapal untuk aku balik esok. Hahaha tah bila masalah MAS ada buat penerbangan lagi pergi mesir nih kan. Seingat aku tahun 2006 last penerbangan MAS ke Mesir. Tapi dia bagi kapal nih tadi untuk aku balik ke malaysia. Katanya kena balik esok juga. So aku nak get ready lah jumpa dia bila sampai di malaysia nanti. of coz jumpa malam esok dalam mimpi jak. hahaha Kesian...

Well nantikan aku dalam mimpi jak ekk.. Tak kan sampainya ke malaysia dengan replika kapal tuh. see u in my dream... hahaha and of coz in you dream too..ahaksss chow sin chiiiiiiii....

2 comments:

Miss Fasha said...

selamat kembali ke amalaysia...

nienakariena said...

hakhakhak...
dalam mimpi jer fasha..

bak kate lagu project pop bukan superstar...
Jadi semua itu hanya mimpi?
Ya iya laah masya nya iya dong
duren aja dibelah bukan dibedong