BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, September 14, 2009

yahoo messenger!!


makin hari aku makin boring dengan benda nih. Ada alternatif lain yang tak memboringkan ke selain yahoo messenger nih ekk.. Sekarang nih guna yahoo beta 10. Not bad, cuma ada video call je pun. Tapi aku tak suke dengan video call nih kureng clear skit gambar walaupun leh tengok gambar besar sikit daripada webcam biasa..Tapi gambar separa kabur kalau jauh sikit dari webcam.

Walaupun aku boleh buka ym sampai 10 tapi aku cuma rajin on dua id jak..sebab id ym aku pun tak sampai 10 lagi..haha samtaim aku cuma buka satu id jak. Mungkin sebab sekarang nih aku jarang chating. Kengkadang malas mau tegur orang walaupun aku online. Cuma membalas kalau ada yang tegur. Itu pun kalau rajin aku mau balas, kalau malas? %^&*()$#

huh!!!

2 comments:

ღ miSz_aLya ღ said...

hahaha...YM pun dah bengong dah skg~
wendu ko~!!

nienakariena said...

haha ko tuh on ym macam chipsmore.

windu ko jugek.. lebih2 lg windu kat kesengalan ko hahahah