BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 28, 2010

[@,@]

Agak lama tidak menulis di blog yang kaku ni. Bukan tiada cerita yan g ingin di kongsi tapi rasa malas untuk menaip. Kekadang dah login tapi bila mula nak menaip jadi malas pulak.. close balik.. Begitulah selalunya.. Hari nih mood untuk menulis semula tuh dah datang.. So rajinlah jari nih bermain di papan keyboard yang usang nih..

Terlalu banyak benda berlaku kebelakangan ini.. Demam 3 kali berturut-turut. Tak tau di mana silapnya.. Hurmm sakit itu pencuci dosa-dosa yang kecil.. Aku redha Ya Allah. Alhamdulillah sudah semakin sihat walaupun masih batuk-batuk lagi sikit..ahakss..hope soon will be okey..

Planning on 25 nak tengok konsert maher zein kat american college of Cairo tapi kelewatan tuk dapatkan tiket..Tiket habis huhu sadiss sungguh... Semangat dah nak gi. Hurmm jadilah bahan dengan budak comey yang rajin memperli akhir-akhir nih..huh!!!

lately jadual tidur tak berapa teratur.. jarang ada masa untuk bergayut dengan si comey..samtaim tadah teligan gak lah kena bebel huh.. mau normalkan balik waktu tidur supaya dapat macam dulu. huh hope so...

sekarang nih addicted dengan sesuatu yang baru hahahah... chalen with member2 yang addicted dengan uno hahahah... Best main bila ada geng membuli dan ada mangsa yang nak di buli hahahaha... sapa yang dapat kad bertuah itulah peluang untuk membuli. Samtaim main dengan bot jah.. maintain row untuk dapatkan bonus wakakakak... boleh ketagih o.0

Kebelakangan nih juga homesick jah. Huh rasa macam teringin sangat berada bersama keluarga terchenta.. Duduk bersantai sambil sarapan pagi bersama. Alangkah indahnya kalau dapat merasa waktu itu di saat ini.. Dan untuk kesekian kalinya airmata ini tumpah lagi bilamana rasa rindu menggebu di hati. Jiwa mudah terusik dengan lagu-lagu yang membuai rasa. Mudah saja airmata jatuh. Hati tisu? Hurmm.. siapa pun punya perasaan dan hati yang lembut pada keadaan tertentu.

March menghampiri penghujungnya bermakna hanya ada tinggal sebulan lebih lagi untuk menduduki peperiksaan. Perlukan persiapan yang rapi. Masa-masa untuk merapu perlu dikurangkan. dapatkah? huh bila serasi bersama sukar untuk berjauhan :)) . Hope ada perubahan dalam pengaturan jadual hidup..

0 comments: