BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 1, 2010

peace!!

Nampak sangat aku malas menulis sekarang kan.. hehe idea tak datang, walaupun banyak benda nak cerita tapi jari aku malas nak menaip.. ditambah pulak kesibukan berjalan kesana kemari haha.
Kadang bila aku ada mood nak mula menaip, line tenet pula yang buat hal. haizz

Tadi petang kitorang bebudak sabah pergi tolong member2 yang pindah rumah masuk ke asrama yayasan sabah.. Perghh banyak-banyak barang.. Dah 3 buah rumah pindah masuk ke asrama. Kami nih tak tau lagi bila dapat pelepasan untuk keluar dari rumah yang banyak berjasa ini, walaupun kadang-kadang tuan rumah nih marah bila telampau bising hahaha...

Rasa sayang nak keluar dari rumah ni, maklumlah dah selesa tapi bila dah tiada orang yang nak duduk menyewa dah, mungkin kami terpaksa akur untuk keluar dari rumah sewa yang selesa ini..huhu T__T Yang ada pun tinggal 3orang jer lagi yang nak duduk rumah sewa.. Kalau semua sepakat sanggup nak bayar lebih tuk sewa rumah mungkin kami boleh bertahan.. Tapi kalau semua rasa tak sanggup nampak gayanya terpaksa angkat kaki hahaha

Semalam menghadiri jamuan makan malam sempena kunjungan DR.Junaidy di asrama MARA Iskandariah. Alhamdulillah murah rezeki dapat makan malam dengan juadah yang enak hehe.. Yang paling best ada sumbangan duit raya daripada Datuk DR. Terima kasih atas pemberian itu.

Lately belakang den rasa sakit-sakit.. Rasa macam sakit kat tulang belakang.. Hope takde ape2 yang serius.. Mungkin terlalu banyak mengangkat barang di kebelakangan ini..Almaklumlah selama ini jarang bergerak aktif, asyiknya di rumah dan berkurung di dalam bilik sahaja hehehe...

Esok aku ada meeting lagi.. So ada baiknya tidur merehatkan diri :P





2 comments:

hiro said...

jgn malas...

nienakariena said...

hehehe sudah tidak rajin loh skrg ini..