BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 2, 2009

dunno wat 2 say

Pelanggan yang dihormati,

PENGAKTIFAN KAD MATRIX BSN

Dengan hormatnya kami merujuk kepada e-mel tuan/puan bertarikh 23 Oktober 2009 berhubung dengan perkara di atas.

Untuk makluman tuan/puan, disebabkan terdapat masalah teknikal yang berlaku terhadap talian Visa Plus, maka Kad Matrix BSN tidak dapat digunakan buat masa ini.

Sehubungan dengan itu, pihak tuan/puan atau individu yang ingin menggunakan semula Kad Matrix BSN perlu mengisi Borang Pengaktifan/Pembatalan bagi mengaktifkan semula Kad tersebut atau membatalkannya. (sepertimana yang dilampirkan). Borang permohonan tersebut perlu diemelkan semula dalam bentuk “scannner” bersama dengan dokumen yang disenaraika.....
*********************************************************************************************

Terjawab segala persoalan bilamana beberapa hari aku cuba tuk keluarkan duit tapi tak dapat dapat.. Bukan satu ATM dicuba.. tapi kesudahannya tetap sama. Hati dah mula risau..apa masalah dengan kad bank aku nih. Penyelesaian kena hubungi juga family inpom pasal nih and buat folow up kat BSN.. Call sana Call sini.. dan kesudahannya email yang aku dapat tuh menjawab segala persoalan kenapa duit aku tak leh keluar.. Jadilah aku musafir kelana hahaha

Sedih memang sedih.. orang cakap kalau tiada duit nih nda tergerak kemana-mana. Tapi alhamdulillah aku masih boleh bergerak bebas di dalam rumah nih hahaha..

Tetiba pulak start minggu nih kad tuh buat hal, selama nih guna ok jak pun. huh nda sabar mo tunggu kad baru sampai.. Mo bayar sewa rumah dah nih..aiyukkk.. pening kepala.. BSN nih pon satu.. lenkali notislah awal-awal pon kalau dah tau ada masalah macam tuh.. hukhuk kesian kami yang jauh nih.. Kena urus lagi kad buat pengaktifan. Dah lah semua dokumen dia mau ada di malaysia.. pening betul lah juga dorang nih.. hishhh

3 comments:

Putra Al-Maliki said...

saya dulu gune juge kad visa bsn.. tp sekarang dah x gune lagi..hehe

MUHAMMAD SYAZWAN said...

hye sayang...
lame x dngar cite...

nienakariena said...

putra al-maliki : yerp..dulu leh guna lagi, skrg nih yg kena buat pengaktifan smule.. btul2 msalah. aarrgghhh

damn : sayang? wkakakka ampehh jer ko kan.. on9 ar baru dpat dnga citer muahahah citer bese2 jer..